KONTAKTY

Danum, s.r.o.
Bottova 1,
945 01 Komárno
tel: +421 915 769 119
danum@danum.sk

NAJPREDÁVANEJŠÍ


Váš špecializovaný obchod so zameraním na profesionálnu úpravu vody

A Danum sro vállalat szorosan foglalkozik a víztisztító termékek professzionális értékesítésével a végfelhasználók számára.

Cégünk alapjául szolgáló fő prioritások a megfelelő ellátás, az értékesítés előtti és az értékesítés utáni szolgáltatások, az alkatrészek azonnali rendelkezésre állása, a panaszok gyors megoldása és mindenki számára elérhető szolgáltatás.

A kanadai VIQUA vállalat termékeinek közvetlen üzleti partnere és importőre vagyunk, amely a  Trojan Technologies csoporthoz tartozik , amely a világ vezető UV-fertőtlenítő rendszereinek szállítója vegyszerek használata nélkül. Több mint negyven éves tapasztalattal rendelkezik a háztartási vízkezelés területén, ma a VIQUA márka joggal kapcsolódik termékeinek a baktériumok eltávolítása terén elért jelentős sikeréhez, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend nemcsak a saját vízforrásainak tulajdonosai körében. A VIQUA partnernek garantálnia kell a magas vállalati színvonalat, mind az értékesítés előtti, mind az értékesítés utáni gondozásban ügyfeleivel és üzleti partnereivel szemben.

Či si už vyberiete UV systém na batériu, alebo centrálnu UV lampu na celý dom, môžete si byť istý, že zariadenie na úpravu vody spoločnosti VIQUA účinne dezinfikuje vodu proti mikrobiologickému znečisteniu a poskytne Vám i Vašej rodine bezpečne ošetrenú pitnú vodu bez nežiadúcich mikroorganizmov.

V našom sortimente nájdete najčastejšie predávané UV systémy určené pre pripojenie v mieste použitia, typicky k batérií, ako napríklad veľmi obľúbená kompaktná UV lampa VIQUA VT4, alebo UV systémy pre pripojenie na vstupe do objektu, centrálne. Najčastejšie vyhľadávanou UV lampou je pre svoj pomer cena/výkon UV lampa VIQUA S5Q-PA, ktorá je schopná upraviť až 2,5 m³/hod. pri dávke žiarenia 16mj/cm², čo je v prípade mnohých aplikácií dostačujúca hodnota.

Cégünk a bakteriológia kezelésére szolgáló berendezések mellett számos egyéb tisztítót is kínál, például vízlágyítókat ( www.zmakcovacvody.sk ), vas, mangán, nitrátok, zavarosság, ammónia stb. Szűrésére szolgáló berendezéseket. Ha érdekli ezeket a lényegeket, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tanulmányozza a www.danum.sk webhelyet .

Van vízproblémája, és tanácsra van szüksége? Nem találta meg azt, amit keresett? Kérdésével vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megtaláljuk a legjobb módot a segítségére. A kapcsolattartók széles körének köszönhetően ajánlhatunk szakembert egy adott kérdéshez, vagy megoldást találhatunk a saját kínálatunk segítségével.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV